Varaa aika svenska

Boka Skype diskussion

Boka tid med en av våra erfarenhetsexperter för en Skype diskussion. Fyll i blanketten och svara på frågorna så tar en erfarenhetsexpert kontakt med dig via e-post och ni kan komma överens om en lämplig tid.
Vid en Skype diskussion ringer du från din egna Skype till vår erfarenhetsexperts Skype och ni kan diskutera gällande din situation. Diskussionen tar högst en timme per gång. Våra erfarenhetsexperter svarar utgående från egen erfarenhet eller utgående från erfarenhet som närstående. Våra erfarenhetsexperter är inte professionella inom hälsovården, utan erbjuder kamratstöd.

Var vänlig och fyll i alla punkter nedan. På basis av dina bakgrundsuppgifter kan du inte identifieras, men dina uppgifter underlättar rådgivarens arbete. Frågorna kan eventuellt också användas som forskningsmaterial. I dessa fall editeras materialet så att enskilda personer inte kan identifieras.
Du kan också välja ”vill inte avslöja” ifall du inte vill ge informationen. Fyll i dina egna uppgifter trots att du frågar om en närståendes situation.

Ta först del av användarvillkoren för tjänsten (länk nedan) och godkänn dem.
Villkor för användning av rådgivningsservice