Kokemusasiantuntijat apunasi

 

 

Hei. Olen Mikael ja toimin projektikoordinaattorina KokeNetissä.
Olen itsekin kokemusasiantuntija ja taustanani on masennussairaus sekä siitä toipuminen.
Tiedän siis, miten tärkeää on saada puhua ihmisen kanssa, joka on kulkenut samoja vaikeita polkuja ja ...
Lue lisää joka tietää edes jotenkin, miltä minusta tuntuu.
Erityisesti sairauteni alkuvaiheessa olisin ehdottomasti kaivannut vertaistukea, keskusteluapua ja ehkäpä ihan hyviä neuvojakin ihmiseltä, joka olisi oikeasti ymmärtänyt, mihin olin menossa.
Siksikin KokeNet on minulle tärkeä asia, koska kokemusasiantuntijoidemme kautta sinulla on mahdollisuus saada vaivattomasti vertaistukea ja apua omaan elämäntilanteeseesi – olipa hankalassa tilanteessa läheisesi tai sinä itse. Ja kyllä, saamani vertaistuki oli minulle ensiarvoisen tärkeää omalla masennuksesta toipumisen tiellä.
Siksi tiedän, että se voi auttaa sinuakin.

 

Hei! Olen Pia ja toimin KokeNetissä projektisuunnittelijana. Olen kokemusasiantuntija ja minulla on kokemusta mm. työuupumuksesta ja masennuksesta. Tiedän miltä tuntuu, kun mieli ei jaksa ja sen pelon ja paniikin, kun ei ymmärrä mitä tapahtuu. Olen monesti toivonut, että minä olisin ...
Lue lisää tavannut kokemusasiantuntijan, joka olisi voinut selittää minulle ymmärrettävästi, mitä minulle tapahtui, kun sairastuin. Joka olisi omalla esimerkillään osoittanut, että tästä voi toipua. Olisin päässyt niin paljon helpommalla. Toivon, että KokeNet tavoittaa juuri sinut, joka ihmettelet, mitä mielessäsi tapahtuu tai miksi päihteet uhkaavat ottaa ylivallan elämässäsi.
Minua on auttanut, että otan hetken kerrallaan, enkä murehdi liikaa tulevia.
Joten mottoni on yksinkertaisesti ”Babysteps!”.